Vijesti

Konami je odlučio oživjeti MGS, Silent Hill i Castlevania serijale

Velike vijesti današnjeg dana dolaze nam iz dalekog Japana. Metal Gear Solid, Silent Hill i Castlevania imaju jednu zajedničku poveznicu koja se zove – Konami. Portal VGC objavio je iznimno zanimljivu priču u kojoj se spominje oživljavanje MGS, Silent Hill i Castlevania serijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon reorganizacije kompanije početkom ove godine, Konami se odlučio vratiti izradi velikih “AAA” igara. Prema navodima VGC-a, prva igra koju će kompanija oživjeti je Castlevania. Navodno je riječ o remakeu na kojem radi Konami Japan.

Virtuous radi na MGS 3 Remakeu

Mjesecima se šuškalo kako je u izradi MGS Remake, no nove i konkretne informacije govora da je u izradi Metal Gear Solid 3 Remake. Na igri radi Virtuous koji broji preko 2500 zaposlenih i ima urede diljem svijeta. Velika je vjerojatnost da ste već čuli za studio koji je radio kao podrška na igrama kao što su The Outer Worlds, Star Wars Jedi: Fallen Order, Batman: Return to Arkham, Dark Souls Remastered, Shadow of the Tomb Raider i dr.

Metal Gear Solid 3 Remake je u ranoj fazi izrade, no rad na igri je definitivno započeo. Predstavljanje (prikaz) igre očekuje se za iduću godinu.

Također, Konami planira izbaciti MGS remastere za moderne konzole i to će se dogoditi prije izlaska MGS 3 Remakea.

Silent Hill?

Prema pisanju VGC-a, nekoliko Silent Hill projekata je u razvoju kod ostalih studija koje Konami ima i s kojima surađuje. Za jednu od igara u izradi, pretpostavlja se da je jedna od njih Silent Hill Remake.

Očekuje se da će Konami sve projekte predstaviti početkom iduće godine. Mi se svakako nadamo, a i vjerujemo da su sve ove glasine točne, budući, da je VGC zaista pouzdan portal i ima pouzdane izvore.

Sad konačno znamo da Bluepoint Games ne radi na MGS Remakeu što i ima smisla nakon jučerašnje objave kako je spomenuti studio akvizirao nitko drugi nego PlayStation.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano