Vijesti

Konami se ispričao zbog lošeg eFootballa

eFootball si je priskrbio titulu najlošije ocjenjene igre u povijesti Steama, što je postignuće skoro isto poput onog koje je ostvarila najbolje ocjenjena igra. Ni jedno ni drugo nije lako postići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komični klipovi nestajanja igrača, nasumičnih istrčavanja golmana, pogibeljnih startova bez reakcije sudaca i sličnih već su nam postali dosadni, a izgleda da je i Konami svjestan stanja u kojem se nalazi besplatni eFootball 2022.

“Ispričavamo se zbog neugodnosti koje ste mogli iskusiti igrajući eFootball”, poručio je Konami na Twitteru, a zatim je potvrdio kako rade na ispravcima. 0.9.1 verziju planiraju za 28. 10. gdje će, nadaju se, riješiti sve probleme koji su se dosad nagomilali.

Podsjećamo, eFootball je izašao prošli tjedan ali prvo kao svojevrstan demo sa samo 9 klubova i jednim modeom. Negativne stvari već smo nabrojali, neki čak tvrde da je Konami slučajno iznacio neki prastari build, međutim, nije sve tako sivo.

Sam gameplay ima potencijala. Animacije su dobre, igrači imaju težinu i lopta se lijepo ponaša na terenu, stoga ako će Konami zaista konstantno nastaviti raditi na eFootballu kao što su i obećali, vjerujemo da nasljednik PES-a ipak ima budućnost.

Igra

Povezano