Vijesti

Konami se uoči ovotjedne velike 1.0 nadogradnje ispričao za eFootball fijasko

Nekadašnji PES, a današnji eFootball najgore je ocjenjena igra 2021. godine. Tada je izdan nedovršen, prepun bugova s tek nekoliko timova i jednom modom za igranje, a za ovaj tjedan zakazana je velika 1.0 nadogradnja koja, po prvim dojmovima recenzenata, vraća ovaj virtualan nogomet na pravu stazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče gameplaya, svi koji su ga testirali se slažu – ostvaren je veliki napredak, velika većina problema je uklonjena, a dodane su neke nove mogućnosti koje čine igranje ugodnijim. Sadržajno nismo toliko sigurni što nas čeka, ali je zasad potvrđen Dream Team mod (pandan Ultimate Teamu) koji će biti jezgra besplatnog eFootballa.

Uoči svojevrsnog reboota u četvrtak 14. 1., Konami se u razgovoru s VGC-om ispričao igračima. Kaže kako je dosadašnja izvedba besplatnog eFootballa stigla kao rezultat više faktora poput tranzicije na nove konzole, prelaska na novi grafički pokretač, novog F2P poslovnog modela i drugih.

Izdan prije vremena zbog nove nogometne sezone

“Od lansiranja eFootballa u rujnu prošle godine, dali smo prioritet poboljšanjima i ispravcima na temelju povratnih informacija i mišljenja od strane igrača”, kaže glasnogovornik Konamija koji uvjerava da su komentare i ismijavanja uzeli za ozbiljno.

Na pitanje jesu li developeri u rujnu smatrali kako je eFootball zaista bio spreman za izlazak, glasnogovornik je između redova odgovornost prebacio na Konami kao kompaniju. “Postojala je snažna želja da se novi eFootball isporuči što je prije moguće, prije svega zbog nove nogometne sezone”, kazao je.

Konami obećava da će i dalje slušati igrače, a je li nas zaista poslušao saznat ćemo već za nekoliko dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano