Vijesti

Konceptualna slika za GTA 6 zabrinula je mnoge

Osim da je dobar leaker, Tom Henderson dokazao se i kao dosta dobar umjetnik. Budući da ne smije i ne može pokazati ono što dobije na uvid, prije 2 mjeseca nacrtao je scenu iz Battlefielda 2042 (koja se kasnije pokazala legitimnom), a sada je to odlučio napraviti i za GTA 6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ne znate što se ovih dana događa s GTA 6, preporučujemo čitanje članka iznad. Ukratko, Tom Henderson prošli tjedan javio je kako ćemo GTA 6 igrati u Vice Cityju i okolici u modernom dobu, mapa će se razvijati s vremenom, a nećemo ga igrati prije 2025. Sve to jučer je potvrdio najutjecajniji novinar gaming industrije Jason Schreier, a kasnije i utjecajni VGC portal. Dakle, svo troje imaju iste informacije iz različitih ili istih izvora. I mnogima se ne sviđaju, prvenstveno zbog datuma izlaska.

Henderson je odlučio jahati i dalje val koji je pokrenuo, pa je nacrtao ovo:

Palme, Vice City Tower s plavim svjetlom, McLaren P1, jetpack, avioni… Što radi licencirani automobil u konceptualnoj slici za jednu GTA igru? Da pojasnimo objašnjenje Toma Hendersona.

Hoće li zastraniti u budućnosti?

Ovo je otprilike ono što je vidio i zapamtio na originalnoj konceptualnoj slici. Kada je crtao tu istu scenu, za primjer je uzimao prave slike s Googlea. Na originalnoj slici tu je bio neki sportski automobil u GTA stilu. Najvažnije od svega, ovo je otprilike ta scena sa približno sličnim elementima i njihovim rasporedom.

Mnogima (pa i nama) nije legao jetpack. Teorizira se kako će GTA 6 previše zastraniti u budućnosti poput GTA Online koji je izgubio svaki doticaj sa single-player djelom, ali to su ionako zasad sve tek nagađanja. Podsjećamo, i jedan San Andreas imao je jetpackove, a radnjom je bio smješten u 90-e godine prošlog stoljeća.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano