Vijesti

Kooperativni TPS Outriders izlazi 2. 2. iduće godine s besplatnom nadogradnjom za next-gen konzole

Kooperativna sci-fi pucačina iz trećeg lica developera People Can Fly (Bulletstorm, Gears of War: Judgment) dobila je odgodu s okvirnog “blagdani” datuma te je specificiran točan dan izlaska. Outriders izlazi 2. 2. iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Covid-19 pandemija poremetila je i rad na ovoj igri, a izdavač Square Enix javlja kako je posebno pogođen sustav testiranja igara. A testiranje je krucijalno kod razvoja jedne ovakve igre.

A koliko je ambiciozan Outriders bit će vam jasno u novom traileru. Svijet je ogroman, raznolik i pravo je čudo da jedna ovakva igra dosad nije napravila i veći odjek. Outriders će se dobro potući s Destinyjem i ostalim kooperativnim loot-shooterima.

Dakle, Outriders na PC, PS4, PS5, XONE, XSX i XSS stiže 2. 2. 2021. s cross-platform igranjem i besplatnom nadogradnjom sa starih na nove konzole. Kako biste dobili bolji dojam o igri bacite oko na IGN-ov gameplay jedne kompletne misije. Što kažete?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano