Vijesti

Predstavljena je Worldslayer ekspanzija za Outriders, novim sadržajem znatno će produžiti trajnost igre

Studio People Can Fly predstavio je prvu veliku ekspanziju za prošlogodišnji veliki hit, a danas pomalo zaboravljeni looter-shooter Outriders.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekspanzija imena Worldslayer neće donijeti nove klase ili vrste oružja, ali zato će nadograditi već postojeće temelje, a prije svega će pružiti novi izazov iskusnim igračima i to uvođenjem tzv. Apocalypse levela koji će koegzistirati uz World tierove.

Maksimalni World Tier level dosad je bio 15, a Apocalypse će dodatno nabrijati nivo težine koji ide sve do 40. Oni koji ne posjeduju ekspanziju moći će igrati samo do 15. Apocalypse levela, a ovisno o odabiru težine, raste broj XP-a, ali i mogućnost dobivanja Apocalypse opreme s trećim, dodatnim slotom za modiranje, što otvara brojne nove kombinacije za igranje.

Igra nakon igre

Maksimalan level je i dalje 30, nakon čega u Worldslayeru nastupa Ascension sistem. Sav prikupljeni XP ide prema Ascension levelima, a svaki novi donosi Ascension bodove koji se mogu potrošiti na dodatnu nadogradnju sposobnosti likova. Nakon 30. levela na snagu stupa i tzv. PAX tree, odvojen od standardnog s novim specijalizacijama, a u kombinaciji s Ascensionom stvorit će dodatan prostor za daljnje napredovanje te fino ugađanje likova.

Sadržajno, Outriders donosi nove setove opreme, nova područja, novu kampanju koja se nadovezuje na izvornu, znatno više end-game sadržaja nego dosad te je općenito poanta čitave ekspanzije ponuditi igračima više sadržaja i izazova koji će ih zadržati na duže staze, nešto što je promašeno ostvariti u originalu.

Outriders Worldslayer igramo od 30. 6., a kako se zasad čini, neće biti dostupan na Game Passu poput bazne igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano