Kreator Days Gonea radit će na novom Tomb Raideru

Novi Tomb Raider naslov prekjučer je potvrđen povodom lansiranja Unreal Engine 5 pokretača. Na njemu radi Crystal Dynamics, Square Enixov studio koji je ovaj serijal i vratio u život, a svojim iskustvom pomoći će mu Jeff Ross, kreator igračima omiljene PS4 ekskluzive Days Gone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uzbuđen sam što mogu objaviti kako sada radim u nevjerojatnom Crystal Dynamicsu kao direktor dizajna”, poručio je na Twitteru. Iako to nije potvrđeno, Ross će gotovo sigurno raditi na novom Tomb Raideru, čiji početak razvoja se donekle i podudara s njegovim dolaskom.

Nakon što se razišao sa Sonyjem, koji mu nije omogućio razvoj nastavka Days Gonea, Jeff Ross je prethodnih godinu dana vodio svojevrsni rampage na društvenim mrežama, pokušavajući na sve moguće načine dati do znanja kako Sony nije bio fer.

Ipak, naposljetku je otkriveno kako je Ross zapravo imao problema s vodstvom Bend studija, koje je Sonyju umjesto Days Gonea 2 predložilo novi IP, a njegovi rukovoditelji su ga odobrili. Bend studio tako radi na novom open world naslovu, a Ross će možda imati više kreativne slobode u Crystal Dynamicsu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS