Vijesti

Kreator Fallout New Vegasa nema ništa protiv novog Fallouta

Fallout serijal jedan je od najvećih klasika gaming industrije. I dok su Fallout 4 i Fallout 76 ostvarili uspjehe, oboje nakon početnih porođajnih problema, New Vegas još uvijek je mnogima najomiljeniji. Njegov kreator nema ništa protiv povratka serijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josh Sawyer iz Obsidiana je najzaslužniji za njega, a nakon uspjeha s Pillars of Eternity te jednim od najvećih iznenađenja ove godine, Pentimentom, Sawyer bi se volio vratiti Falloutu.

“Bilo je to ludi razvoj, imali smo samo 18 mjeseci, a nikada ranije nismo koristili Fallout engine. Ali volim Fallout, volim to okruženje i mogao bih se vidjeti kako ponovno radim u njemu”, komentirao je Josh Sawyer na Kinda Funny podcastu.

Lokacije?

Kao potencijalne lokacije spominje Kaliforniju ili države američke Srednjeg zapada, ali smatra kako bi se Fallout dobro uklopio i izvan SAD-a.

Podsjećamo, Obsidian Entertainment je Microsoftov od 2018., a Bethesdu kao nositelja Fallouta Microsoft je također kupio prošle godine, stoga poslovno-pravno ne postoji nikakva zapreka da se Obsidianu ponovno dopusti razvoj novog Fallouta. Dapače, i drugi čelnici studija već neko vrijeme zazivaju takav razvoj događaja. Tko zna, možda se već nešto kuha.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano