Vijesti

Kreator Resident Evila podiže novi studio

Kreator Resident Evila Shinji Mikami svakako ima zavidnu karijeru. Prije 14 godina napustio je Capcom, osnovao Tango Gameworks, napravio sjajne The Evil Within naslove i Ghostwire: Tokyo, prodao se Bethesdi, koja se potom prodala Microsoftu, da bi nakon lansiranja popularnog Hi-Fi Rusha napustio studio kojeg je osnovao. Sve da bi opet krenuo ispočetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđeno je to na stranici remastera igre Shadows of the Damned Hella, gdje se Mikami navodi kao jedan od kreatora, a u životopisu mu stoji kako je po napuštanju Tango Gameworksa osnovao tvrtku imena Kamuy Inc.

Da je vrijeme za nove izazove, Mikami je otkrio još u listopadu prošle godine, kada mu je sa bivšim studijem prestao važiti ugovor o nenadmetanju. Još ranije otkriva kako prije mirovine želi napraviti barem još jedan veliki projekt. Ideja mu ne nedostaje i baš nas zanima što je iduće poslije ovog remastera koji se planira za konac ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra