Vijesti

Kreator The Last of Usa radio bi na Marvel igrama i Half Lifeu

Osim zasebne multiplayer igre koja će se nadovezati na The Last of Us Part II, znamo od prošlog tjedna kako Naughty Dog radi na potpuno novoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znamo o kakvoj igri je riječ, ali upitan na Twitteru Neil Druckmann odgovorio na kojim već etabliranim IP-evima bi volio raditi. Odgovori će možda iznenaditi.

Da je Druckmann ljubitelj Marvela ne iznenađuje, ali odabir lika po kojem bi radio igru je zanimljiv. Omiljeni Marvelov antiheroj svoj prostor na sceni dobio je u Netflixovoj seriji i definitivno se radi o heroju koji ne zaslužuje “5 od 10” igru poput one koju je Sony izdao 2009. na PS3. Scenarij u kojem Naughty Dog radi na Punisher (ili Ghost Rider) igri nije nemoguć, budući da se Sony i Marvel ponovno vole.

Poznamo barem jednu osobu, stalnog komentatora kojem je sigurno mrak pao na oči na pomisao Neila Druckmanna kao direktora novog Half Lifea. Klasičnu Half Life igru nismo igrali od 2007., stoga nije ni vrijeme za birati direktore. Zamislite jednog od najuspješnijih game direktora kao kreatora jedne od najiščekivanije igre svih vremena. Nažalost (li na sreću), nemoguće. Naime, Druckmann je postao novi predsjednik Naughty Doga i jednostavno ga ne vidimo u Valveu.

Što biste vi dali raditi jednom od najuspješnijih game direktora u gaming industriji?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano