Vijesti

Nakon odličnog uspjeha s TLoU2, Neil Druckmann je nagrađen pozicijom predsjednika Naughty Doga

Čovjek koji je najzaslužniji za uspjehe Uncharteda 1, 2 i 4 te The Last of Us 1 i 2 više se ne mora nikome dokazivati. U danima kada se sve više šuška izdašnim ponudama kojima ga vabe mnogi veliki izdavači, Sony i dosadašnji jedini predsjednik studija Eval Wells zacementirali su Druckmanna u Naughty Dogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neil Druckmann je tako dobio ponudu koju je i prihvatio, te je od jučer uz Wellsa dopredsjednik Naughty Doga s kojim će voditi čitavi studio te imati sve upravljačke mogućnosti i mehanizme.

Ova velika promjena iziritirat će mnoge kojima nije sjela priča u The Last of Us Part II, a koji tvrde kako je Druckmann “uništio nekad veliki studio”. Međutim, činjenice govore drugačije. I dok je priča u TLoU2 zaista kontroverzna i možda ima poneku manu, igra je ostvarila odličan komercijalni i kritički uspjeh. Radi se o čovjeku pod čijim vodstvom su nastale neke od najboljih igara svih vremena, a Naughty Dog su po reputaciji uzdigle u studio holivudskog renomea.

Nova predsjednička pozicija ne znači da Druckmann neće i dalje biti duboko involviran u razvoj igara. Kako je napisao na Twitteru, i dalje će biti direktor i pisac na novim igrama, a kao mentor odgajati će novu generaciju kreatora koji bi trebali nastaviti rast ovog elitnog studija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano