Vijesti

Kreatori Dishonoreda na PS5 donose next-gen FPS – Deathloop koji zaista izgleda maestralno

Arkane studio definitivno je jedan od meni dražih i boljih developera. Njihove igre imaju posebnu atmosferu, pametan gameplay i kvalitetne priče. Svi vi koji volite Dishonored serijal, pa i Prey znate o čemu pričam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arkane Lyon sinoć je predstavio svoju novu igru koja dolazi ekskluzivno za PlayStation 5 (kad pričamo o konzolama) i PC. Deathloop će biti dostupan za igranje na samom PS5 launchu, pa svakako stavite ovu igru na svoj radar.

Deathloop nije još jedan bezglavi FPS što ćete shvatiti čim vidite iznad gameplay prikaz. Pomalo atmosfera vuče na Dishonored, pa čak i neki potezi, ali pucnjava u igri zaista izgleda spektakularno.

Igramo u ulozi Colta – čovjeka koji ima jedinstveni problem. Svako jutro budimo se na istoj plaži s ogromnim (istim) mamurlukom jer smo meta stanovnicima otoka na kojem živimo. Jedini način da bismo prekinuli ovu vremensku petlju jer ubiti osmero ljudi koji nas proganjaju do ponoći.

Svaki dan se ponavlja, a mi svaki dan prije nego nas ubiju moramo naučiti i otkriti nove stvari. Kako ćemo to napraviti u potpunosti je na nama – svaku petlju možemo napasti tempom i načinom koji mi sami odaberemo. Osim oružja, naš lik ima jedinstvene moći, a u ovoj igri smrt nije kraj, nego nova prilika da se usavršimo.

Jedinstveni FPS multiplayer

Rekli smo već da Arkane ne radi tradicionalne stvari u žanru za koji radi igru, pa će i Deathloop imati pomalo poseban multiplayer koji je zapravo miks SP-a i MP-a. Naime, u traileru možete vidjeti ženskog lika imena Julianna. Julianna je poseban lik koji štiti vremensku petlju i koja će napraviti sve da vi ne uspijete ubiti spomenutih osmero ljudi. Ona je njihov zaštitnik te baš kao vi posjeduje specijalne moći.

Ono što je zanimljivo – Julianna je zapravo drugi igrač koji je ušao u vašu igru, odnosno vremensku petlju i koji vas može ubiti dok vi igrate igru. Naravno, ako se osjećate zločesto i vi možete drugima upasti u njihovu igru. Ovakvo nešto nije u potpunosti novo, ali svakako daje jako zanimljiv twist kompletnoj igri.

Deathloop izlazi na zimu ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano