Vijesti

Kreatori Predatora sada rade na Ghostbusters asimetričnom multiplayer naslovu

PlayStation 4 konzolaška ekskluziva Predator: Hunting Grounds unatoč neospornom potencijalu nije uspjela postići značajniji uspjeh, kao ni Friday the 13th, a sada se developeri iz Illfonica nadaju da će to uspjeti jedna nova igra rađena po filmskoj licenci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ghostbusters: Spirits Unleashed još je jedan asimetrični multiplayer naslov. Četiri igrača igraju u ulozi Ghostbustersa, a jedan kao duh. Duh može letjeti, teleportirati se kroz riftove, zauzimati predmete, ali nije nepobjediv. jer lovcima su na raspolaganju sva oružja iz filmova poput paketa protona, bacača čestica, zamki, a tu je i PKE Meter (Aurascope) za praćenje.

Za razliku od prethodna dva Illfonicova projekta, ovaj će biti manje nasilan te vrckavim humorom i atmosferom cilja obiteljsku publiku, baš poput filmova. Čemu u prilog govori i činjenica da u ovoj igri neće biti umiranja.

Mečevi će trajati po 10-ak minuta, a jednom kada izađe kasnije ove godine, Ghostbusters: Spirits Unleashed ćemo igrati na svim aktualnim platformama uz podršku za crossplay.

Igra