Vijesti

Kreatori Until Dawna i The Quarryja započeli su rad na novom horor naslovu

Supermassive Games nakon odličnog The Quarryja započeo je rad na novom horor projektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreatore Until Dawna i The Dark Pictures ponovno će predvoditi direktor i pisac Will Byles, potvrdio je to upravo on VGC-u. I dok zasad ne može otkriti više detalja, Will sugerira kako će vjerojatno napustiti koncept forsiran u prethodnicima.

“Ne znam koliko više možemo proširiti žanr tinejdžerskih horora, broj iznenađenja koja se mogu ostvariti je ograničen”, sugerirao je kako bi novi naslov Supermassivea mogao biti nešto ozbiljnije prirode sa zrelijim likovima.

I dok jedan tim nastavlja raditi na The Dark Picturesu, koji će nastavljati istraživati različite varijante horor žanra, drugi će predano raditi na novom naslovu do kojeg će ipak proći neko vrijeme. “Ne, sigurno neće proći 7 godina kao između Until Dawna i The Quarryja, izaći će 2025. ili 2026.”, okvirno će Byles.

I dok je Until Dawn univerzalno hvaljen, ne možemo reći ni da The Quarry nije lošije prošao kod kritike. Naš Sandi (@sandidam) je u recenziji zaključio kako se radi o odličnom filmu, ali tek solidnoj igri. U svakom slučaju, fanovi neće biti razočarani, a vjerujemo da neće biti ni 2025./26. s novom igrom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano