Vijesti

Kreatori Zelde su jako zainteresirani po pitanju filmske adaptacije

Nintendov čovjek zadužen za strategiju razvoja i lansiranja Zelda igara Eiji Aonuma je u invervjuu za Polygon otvorio mogućnost filmske adaptacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zantrigriran uspjehom Super Mario Bros filma koji je debelo premašio zaradu od milijarde dolara, Aonuma je jako zainteresiran. Ali poručuje kako se ne pita samo njega, već se treba poklopiti puno toga kako bi se filmska adaptacija jednog dana zaista i dogodila.

Zainteresiran je i Hidemaro Fujibayashi, vizionar i glavna kreativna snaga posljednjih Zelda igara. On lopticu prebacuje na fanove te poručuje kako je glas igrača najvasžniji. Fujibayashi je uvjeren da čelnici Nintenda nebi propustili ovakvu priliku ako bi dobili jasan signal mase igrača.

Premda kritika nije bila baš naklonjena Super Mario Bros filmu, on još uvijek predvodi ljestvicu najlukrativnijih ostvarenja na velikim platnima ove godine. Zaveden uspjehom, Nintendo je najavio pokretanje vlastitog produkcijskog odjeljenja Nintendo Pictures Label.

S druge strane, Zeldi ni ne treba globalni uspjeh Mario filma kako bi se krenuli kovati ozbiljni planovi za dugometražni film. Prodaja Tears of the Kingdoma ide sjajno, a s prosječnom ocjenom od čak 96% Zeldi je gotovo pa zagarantirana nagrada za najbolju igru godine, iako još nije prošla ni polovica godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano