Vijesti

Kreatorica Uncharteda Amy Henning po drugi put će pokušati napraviti Star Wars igru

Amy Henning, izvorna kreatorica Uncharteda koja je aktivno radila na prve tri igre ima prilično burnu karijeru nakon Naughty Doga. U Visceralu je radila na novom Star Wars naslovu prije nego što ga je matični Electronic Arts zatvorio, da bi zatim osnovala vlastiti studio – Skydance New Media.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah je najavljen i prvi projekt novooformljenog studija – naslov smješten u Marvelov univerzum. Prilično veliki zalogaj za jedan novi studio, a Henning se sada pohvalila još jednom velikom licencom i usporednim novim projektom – Star Wars igrom.

Star Wars ju je oblikovao

“Ushićena sam što ponovno surađujem s Lucasfilm Gamesom kako bismo ispričali nove interaktivne priče u galaksiji koju obožavam”, poručila je Amy, koja ne skriva kako je upravo taj univerzum ostavio snažan utisak na nju kao tinejdžericu te je usmjerio u ovo što radi danas.

Dakle, Skydance radi na čak dvije velike igre istovremeno, a baš kao što još uvijek ništa ne znamo o Marvel projektu, tako nema detalja ni o Star Wars igri. Zajednički nazivnik je Disney kao vlasnik obje franšize, a možda upravo ta kompanija financira ovaj golemi zalogaj za jedan novi studio.

Igra

Povezano