Vijesti

Kreće snimanje Watch Dogs filma

Watch Dogs: Legion kao treći izdanak popularnog Ubisoftovog serijala jako dobro otvorio je novu generaciju konzola. Od te 2020. nema naznake o radu na nekoj novoj igri, a dojma smo da se po tom pitanju ni ne događa ništa značajnije budući da je Ubisoft sve svoje karte bacio na Assassin’s Creed.

Ali zato se nešto događa u drugoj grani zabavne industrije. Kako javlja Deadline, Ubisoft se upario s filmskom produkcijskom kućom New Regency s kojom planira snimanje Watch Dogs dugometražnog filma.

O postavi glumaca još se pregovara, ali navodno se priča sa Sophie Wilde (Talk to Me), dok bi režisersku palicu mogao preuzeti Mathieu Turi koji je u istoj roli odabran za još jedan film prema videoigri – A Plague Tale. Sve će potpisati Christie LeBlanc čije pisanje možete provjeriti u Netflixovom ZF filmu Oxygen.

ffa anketa

Biste li platili ulaznicu za projekciju Watch Dogs filma?

Zasad još uvijek nema konkretnih informacija o početku snimanja i datumima prikazivanja, a mi vas pitamo, biste li platili ulaznicu za ovako nešto? Biste li voljeli film s Aidenom Pearceom, Marcusom Hollowayem ili s nekim drugim glavnim likom?

Igra

Povezano