Vijesti

Kreće snimanje Watch Dogs filma

Watch Dogs: Legion kao treći izdanak popularnog Ubisoftovog serijala jako dobro otvorio je novu generaciju konzola. Od te 2020. nema naznake o radu na nekoj novoj igri, a dojma smo da se po tom pitanju ni ne događa ništa značajnije budući da je Ubisoft sve svoje karte bacio na Assassin’s Creed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali zato se nešto događa u drugoj grani zabavne industrije. Kako javlja Deadline, Ubisoft se upario s filmskom produkcijskom kućom New Regency s kojom planira snimanje Watch Dogs dugometražnog filma.

O postavi glumaca još se pregovara, ali navodno se priča sa Sophie Wilde (Talk to Me), dok bi režisersku palicu mogao preuzeti Mathieu Turi koji je u istoj roli odabran za još jedan film prema videoigri – A Plague Tale. Sve će potpisati Christie LeBlanc čije pisanje možete provjeriti u Netflixovom ZF filmu Oxygen.

ffa anketa

Biste li platili ulaznicu za projekciju Watch Dogs filma?

Zasad još uvijek nema konkretnih informacija o početku snimanja i datumima prikazivanja, a mi vas pitamo, biste li platili ulaznicu za ovako nešto? Biste li voljeli film s Aidenom Pearceom, Marcusom Hollowayem ili s nekim drugim glavnim likom?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano