Vijesti

Krenula su otpuštanja u CD Projekt Redu

“Nema lakog načina za reći ovo, ali previše nas je”, čelnici CD Projekta poručili su zaposlenicima studija Red. Nakon analize svih internih timova, u izjavi koju potpisuje izvršni direktor Adam Kicinski, navodi se zaključak kako su neki timovi s manje zaposlenika efektivniji od drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kako bismo ispunili visoka očekivanja i ambicije u stvaranju najboljih RPG-eva, ne samo da želimo imati najbolje ljude nego i prave timove. Želimo imati timove koji su izgrađeni oko potreba naših projekata; agilnije i učinkovitije timove. U ovom trenutku sigurni smo da za rast CD Projekta Reda moramo biti dosljedni u provođenju tog pristupa”, stoji u objašnjenju koje bi trebalo objasniti 100-ak zaposlenika zašto su postali ili će u narednim mjesecima postati višak.

Kicinski nastavlja objašnjavati kako studio jednostavno nema projekata na koje bi postavio neke od ljudi koji su sada višak. Dodaje kako sve ovo stiže u sklopu strategije koja pred CDPR postavlja tri velika projekta. Novi The Witcher, novi Cyberpunk te tzv. projekt Hadar, potpuno novi IP.

Otpuštanja će u najvećoj mjeri uslijediti nakon lansiranja Phantom Liberty ekspanzije za Cyberpunk 2077, a onaj glavni tim, pretpostavlja se, već naveliko radi na novom The Witcheru koji nastaje u suradnji s Epic Gamesom u Unreal Engineu 5. A s druge strane, jedan drugi poljski studio očekuje užurbani rast nakon što ga je kupio kineski Tencent.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano