Kultni PS1 klasik Moon stiže na Nintendo Switch

Sinoć je Nintendo održao svoj Nintendo Direct koji je definitivno bio za pamćenje. Nintendo dva dana ranije kežualno najavi novi Nintendo Direct i onda u 40 minuta napravi prezentaciju koja je u rangu E3-a. Zaista je bilo toliko najava da je vrijeme da postanete Switch vlasnik. Ova konzola će se u idućih par mjeseci kvalitetom igara i ponudom približiti, ako ne i prešišati jedan PlayStation 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najava koja je oduševila sve je dolazak zaista kultne PlayStation 1 igre Moon na Nintendo Switch. Moon je RPG igra koja je bila ispred svog vremena, a koja nažalost nikad nije došla na EU ili NA tržište jer nitko nije vjerovao u tako velik uspjeh igre. Par mjeseci kasnije igra je postala kultni klasik. Čak su fanovi pokušali lokalizirati igru za EU i NA tržište, ali nažalost od toga nije bilo ništa.

Priča Moona je na prvi pogled prilično jednostavna, ali samo na prvi pogled. Igramo u ulozi mladog dječaka koji u stvarnom životu igra igru koja se zove Moon. Zatim ga ta ista igra uvuče u sebe, a mi onda moramo pronaći put iz igre u stvarni život. Jednostavno, zar ne?

Igra na Nintendo Switch stiže u listopadu, a nedugo nakon toga, konačno izlazi engleska verzija igre na NA tržište. Naravno da ćemo i mi u Europi moći nabaviti igru.