Vijesti

Lady Dimitrescu neće biti toliko velika u Mercenaries modu za Resident Evil Village

Kada Resident Evil Village izađe u Gold izdanju 28. 10. s novim sadržajem, zaigrat ćemo novu priču u ulozi Rose, a Mercenaries mod dobit će novo proširenje s novim igrivim likovima, uključujući i Lady Dimitrescu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lady Dimitrescu u Mercenariesu će se pridružiti još Karl Heisenberg te Chris Redfield, a direktor Kento Kinoshita Plygonu je otkrio što očekivati od nadogradnje omiljenog moda.

Kinoshita objašnjava kako se likovi u Mercenariesu moraju igrati i osjećati drugačije, ali istovremeno postoji izazov balansiranja kako u prosjeku nijedan od njih nebi iskakao. I tu nastaje problem s Lady Dimitrescu, koja kao prednost koristi upravo svoju golemu staturu za plasiranje razornih udaraca.

S 289 centimetara visine Lady Dimitrescu 17 centimetara je viša od najvišeg čovjeka u povijesti Amerikanca Roberta Wadlowa i čak 124 centimetra viša od Jill Valentine. Tolika visina se pokazala teško upravljivom u gameplayju, postojali su problemi s kamerom i koluzijom objekata, stoga su developeri odlučili smanjiti je. Tako će Lady Dimitrescu i dalje biti viša od ostalih likova u Mercenariesu, ali manja nego u priči Villagea.

Tako će 28. 10. kao novi lik u Mercenariesu Lady Dimitrescu izgubiti 20-ak centimetara, na ukupnih oko

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano