Vijesti

Layers of Fears obrisao je “S” u imenu te izlazi u lipnju

Kada je u lipnju prošle godine otkriven Layers of Fears, predstavljen kao treći nastavak Blooberovog popularnog survival horora Layers of Feara (bez “S“), šef studija Piotr Babieno poručio je kako postoji jako dobar razlog za dodavanjem slova S, međutim, razloga očito više nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Layers of Fears je preimenovan u Layers of Fears, a kako se čini, izgleda da će igra objediniti čitavi serijal i DLC-ove u jedno izdanje, ali ne pukim spajanjem sadržaja, već kroz potpuno novo izdanje građeno iz nule. Tako će novi Layers of Fear pokriti sve dosadašnje događaje, te ih nadograditi novim poglavljem imena The Final Note, koje će, poručuju developeri, proširiti čitavu priči iz perspektive antagonistkinje.

Ovaj svojevrsni prošireni remake serijala igrat ćemo u lipnju na novim konzolama i PC-ju. Ako ste zbunjeni nakon čitanja ovog teksta, ne brinite, i mi smo. Nadamo se pojašnjenju u narednim mjesecima.

Inače, poljski Bloober Team istovremeno radi na još nekoliko velikih projekata, od kojih je najveća suradnja s Konamijem na remakeu Silent Hilla 2.

Igra