Vijesti

Legendarni glumac želi Red Dead Redemption film

Povodom izlaska Super Mario filma, Jack Black, koji je pružio svoj glas Bowseru, BBC-ju je otkrio da obožava videoigre, a posebno kvalitetne adaptacije poput HBO-ovog The Last of Usa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda se kritika ne slaže da je Super Mario Bros dobra adaptacija videoigre, činjenica je da ga publika obožava. Nintendov i Illumination animirani uradak postiže odlične rezultate na blagajnama, a disparitet na Rotten Tomatoesu između ocjene kritike i publike ukazuje da često ne treba slijepo vjerovati profesionalnim recenzentima.

Poslije dvije adaptacije videoigre u jako kratkom roku, Jack Black vjeruje kako će naredne godine obilježiti upravo taj trend. Dok god filmovi i serije ostanu vjerni predlošcima iz igara, prolazit će jako dobro, baš poput The Last of Usa. “The Last of Us bio je fantastičan”, kaže. “Ludo je koliko je ostao vjeran izvornom sadržaju. Uglavnom je sve preuzeto iz igre uz samo nekoliko promjena. Pokupit će sve nagrade!”

I dok uglavnom Sony gura idući val adaptacija s Gran Turismo, Ghost of Tsushima, Horizon, God of War i drugim igrama, Jack Black volio bi vidjeti jednu drugu adaptaciju na velikim platnima. “Možda Red Dead Redemption film? Trebalo bi ga biti, jer smatram da ima jednako dobru priču, ako ne i bolju od The Last of Usa”, smatra Black.

ffa anketa

Je li bi Red Dead Redemption bolje funkcionirao kao serija ili film?

I zaista, svaki za svoje doba u koje je izašao, oba Red Dead Redemptiona imaju kvalitetno napisane priče s izletima u duboke emocije i sjajno napisanim likovima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano