Vijesti

Legendarni kompozitor navodno je žrtva velikog vala otkaza u Bungieju

Veliki val otkaza trenutno se odvija u studiju kojeg je Sony prošle godine platio blizu 3,6 milijarde dolara. Tada je dobar komad tih sredstava usmjeren ka zadržavanju kvalitetnog kadra, međutim, očito nije bilo dovoljno za sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve informacije ukazivale su na odlazak kadra ne direktno vezanog uz sami razvoj igara, međutim, sada stiže vijest o odlasku slavnog kompozitora zaslužnog za neke od najpoznatijih glazbenih tema u gaming industriji.

Michael Salvatori između ostalih skladao je i kultnu Halo temu, a zaslužan je i za glazbu u Destinyju. Međutim, glasine o njegovom odlasku su oprečne. Neki kažu da je dobio otkaz, a drugi tvrde kako je otišao svojevoljno. Kako bilo s njegove službene stranice nestala je referenca o radu na The Final Shape ekspanziji za Destiny 2, umjesto čega sada stoji “otišao sam na pecanje :)”.

A kada smo kod The Final Shape ekspanzije, ona je navodno interno odgođena za najmanje nekoliko mjeseci, kao i Bungiejev idući projekt, extraction shooter Marathon koji se umjesto 2024. sada planira za 2025.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano