Vijesti

Nakon vala otkaza u Bungieju, stižu glasine o odgodi ekspanzije za Destiny 2 i igre Marathon

Novinar Jason Schreier na Bloombergu javlja o problemima u Bungieju. Val otkaza u tom načelno uspješnom studiju potvrdio je izvršni direktor Pete Parsons, međutim, istom prilikom propustio je komentirati navodne poteškoće u razvoju igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Final Shape ekspanzija za Destiny 2 najavljena u kolovozu trebala je izaći 27. 2. 2024., međutim, internom odgodom navodno je interno odgođena iz Sonyjeve aktualne fiskalne godine. Premda to još nije službeno potvrđeno, ekspanzija po novome neće izaći prije svibnja iduće godine.

To je dodatno poguralo i Bungijev idući projekt, extraction pucačinu Marathon najavljenu u svibnju ove godine. Kako piše Schreier, igra je trebala izaći negdje u 2024., ali sada je odgođena sve do 2025.

Dok aktivno razvija Destiny 2 i Marathon, Bungie usporedo radi na najmanje još jednom projektu. Tako smo ovog ljeta saznali za šareni akcijski naslov s naglaskom na timsko igranje kodnog imena Gummy Bears. Glasine su tada spominjale 2025. godinu, a sada je i to upitno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano