Vijesti

Ljubitelji RPG i looter shooter igara (The Division, Destiny) ne zaboravite na današnji demo Outridersa

Iako svi mi često volimo uspoređivati sve na svijetu, pa tako niti igre nisu iznimka, postoji jedna velika i bitna razlika između Outridersa i The Divisiona/Destinyja. Outriders nije live service igra kao što su to spomenuti Destiny i The Division. Dakle, Outriders će od prvog dana biti igra s potpunim sadržajem, a u budućnosti će doći eventualno dodatni sadržaj u obliku DLC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto onda volimo Outriders uspoređivati s igrama kao što su Destiny ili The Division? Zbog same mehanike igre. Outriders je RPG pucačina u kojoj skupljanje sve boljeg i jačeg loota ima krucijalnu važnost. Svijet igre ima čak 15 “World Tierova” što znači da na zadnjem “World Tieru” čekaju nas najjači protivnici i najbolji loot.

Studio People Can Fly (Bulletstorm, Painkiller, Gears of War: Judgment) poznat je po odličnim i zabavnim mehanikama pucnjave, pa se nadamo da će i Outriders briljirati na tome polju. Kreatori obećavaju i zanimljivu priču, a najbolje od svega je što nam danas dolazi demo koji će biti prepun sadržaja.

Demo će nam donijeti sve četiri klase i oko 3-4 sata gameplaya i to ako nećete igrati sporedne misije. Kompletan napredak iz demoa prenosi se na cijelu igru ako je odlučite kupiti.

Ono što je također pohvalno, demo neće nestati nakon nekog vremena, a već danas ćemo moći igrati sa svojim prijateljima na drugim platformama budući da i sam demo podržava crossplay način igranja. Možete igrati sa svima na svim platformama. Outriders možete igrati sami od početka do kraja, no mislimo da će biti puno zabavnije igrati s još dva prijatelja.

Demo možete skinuti na svim mogućim platformama osim Switcha. Demo na PC-u zauzima oko 24GB prostora, a na konzolama oko 22GB. Možete ga igrati čak i preko mobitela/tableta jer Outriders podržava NVIDIA GeForce NOW streaming servis.

Demo nije moguće preloadati. Naše dojmove čitate jednom kada ga izigramo završimo uzduž i poprijeko sa svim klasama. Ako vam se svidi demo, finalna verzija igre izlazi 1. 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano