Vijesti

Logitechova prijenosna konzola za igranje iz clouda košta skoro poput Steam Decka

Logitech i Tencent zajedničkim snagama razvili su prijenosni uređaj s primarnom svrhom streamanja igara iz clouda, a smo saznali sve što treba znati o Logitech G Cloudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logitech G Cloud pogoni Android, a s zanemarivim hardverom sposoban je isključivo streamati naslove iz oblaka ili lokalno s PC-ja ili konzole. Može streamati sa svih servisa koji su i inače dostupni na Androidu, poput Xbox Clouda, Nvidia GeForce Now, Amazon Lune i Google Stadie.

S 1080p ekranom dijagonale 7 inča svjetline do 450 nita sposoban je za autonomiju do čak 12 sati, obećaje Logitech. Što ga i izdvaja od konkurencije poput Switcha i Steam Decka s rezolucijama od 720p i nekoliko puta lošije autonomije. Međutim, oba uređaja konkurencija su samo na papiru budući da oba pokreću igre nativno.

I sada stižemo do cijene, koja iznosi 350 eura. Poprilično za mobilni uređaj koji ima efektivnu cijenu poput Switcha i Decka, a bez uspoređujućeg hardvera. Svejedno, G Cloud izgleda zanimljivo, a je li zaista iz prve ruke moći ćete se uvjeriti u listopadu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS