Vijesti

Mafia: Definitive Edition donosi moderna poboljšanja i toga nas je strah

Kako se bliži 28. 8. i izlazak Mafia Remakea, stiže sve više informacija o igri. U novom broju PlayStation Magazina direktor igre Alex Cox progovorio je o novim, modernim implementacijama.

Kako prenosi Gamesradar, Mafia: Definititive Edition nije 1:1 vjerno prenesena igra u novom grafičkom pokretaču. “Napravljeno je sve što smo mogli dodati kako bismo proširili, uljepšali i poboljšali igru”, kaže Alex Cox iz Hangar 13 studija, pa nastavlja – “Želimo modernizirati igru, napraviti je relevantnijom novim igračima, ali zadržati duh originala.”

“Početak i kraj su isti, a mijenjamo ono u sredini”

Jedan od koraka u smjeru približavanja igre novim generacijama definitivno je poglupljivanje policije, koja će ipak dobiti opciju da se vrati na razinu originala. Dodatan primjer kojeg Alex spominje je uvođenje motora koji ranije nisu bili prisutni. Tako će jedna poznata scena nabrijanog natjeravanja po ulicama Lost Heavena biti kompletno zamijenjena motorima.

Dok će se i priča ponešto promijeniti, ona započinje i završava kao i original. Upravo nas je ovoga u sredini strah i nadamo da ekipa iz Hangara 13 neće pretjerati u modernizaciji. Kao što je to primjerice napravljeno u Mafiji 3 koja je uslijed pretjerane modernizacije i dodvoravanju “GTA igračima” izgubila duh koji je serijal krasio u prve dvije igre.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close