Vijesti

Maneater je nova PS+ igra, a Sony će vam vratiti novac ako ste je kupili nedavno

“Aaaa, a baš sam je kupio nekidan!” – pišete nam takve i slične komentare svakog mjeseca kada prenosimo nove PlayStation Plus igre. E sada po prvi put imamo situaciju da Sony vrača igračima novac u takvim i sličnim situacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je informaciju o povratku novca za Maneater na Redditu objavio korisnik u/BraeWhyit. On je Maneater kupio prošli mjesec, a sada kada ta igra stiže na PS+ dobio je obavijest od Sonyja kako će dobiti novac natrag.

Ovakvu poruku dobit ćete ako ste nedavno kupili Maneater na PS Storeu.

Da se ne radi o izoliranom slučaju potvrđuju i brojni drugi slični komentari. Neki su već dobili povrat novca, a javljaju se igrači koju su Maneatera kupili i prije više od mjesec dana. Da stvar bude još bolja, neki su igru i platinirali.

S druge strane još uvijek nije zabilježen slučaj refunda preostale druge dvije igre – Greedfalla i Shadow of the Tomb Raidera. Ali ako se slučaj s Maneaterom pretvori u redovitu praksu, to će svakako biti jako lijepi potez Sonyja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano