Vijesti

Marvel’s Spider-Man 2 brojat će preko 60 kostima, otkriveno je u novom gameplay traileru

Na netom završenoj PlayStation State of Play prezentaciji Insomniac je otkrio još malo gameplaya iz nadolazećeg Marvel’s Spider-Mana 2. Ovaj put više s fokusom na New York i sve popratne aktivnosti koje ovaj virtualni grad nudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prikazana je i sama mapa koja je, kažu, dvostruko veća od prethodnika. Kako kretanje između sada udaljenijih lokacija nebi dosadilo, uz fast travel tu je wingsuit, a i swinganje će biti brže te fluidnije u odnosu na prethodnika. Kako to obično biva u povećim open world svjetovima, količina sadržaja neke će možda preplaviti, međutim, developeri su pokušali ne izbombardirati igrače brojnim oznakama. Tako će se Marvel’s Spider-Man 2 često oslanjati na vizualne pokazatelje, a na koji točno način pogledajte ispod u traileru.

Tu su i za Spider-Mana nezaobilazni kostimi. U nastavku bit će ih preko 60 iz različitih era, univerzuma, stripova i filmova. Bit će tu i neka nikad ranije viđena, originalna Insomniacova odjela, a zajedno sa svim ostalim postavkama kustomizacije, Marvel’s Spider-Man 2 brojat će preko 200 različitih izgleda.

Marvel’s Spider-Man 2 izlazi 18. 10. ekskluzivno na PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano