Vijesti

Marvel’s Spider-Man 2 dobio nove screenshotove. Fanovima nije drago zbog jednog detalja

U svim dosadašnjim prikazima, Insomniacov Marvel’s Spider-Man 2 impresionirao je vizualima. Doima se kako je kalifornijski studio tehnički i grafički podignuo sve na jednu razinu više, a dojam je identičan i s novim screenshotovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio je nove slike objavio povodom članka u New York Timesu, čiji novinar je odlučio pisati o arhitekturi tog grada u igri. Još u prethodniku, Insomniac je dosta dobro prenio atmosferu pravih ulica New Yorka, a sada će to napraviti u još širem obliku, budući da će dvojka uz Manhattan ponuditi još dva nova predjela grada – Queens i Brooklyn (zajedno s Coney Islandom).

Direktor dizajna Josue Benavidez ispričao je kako dane provodi na Google Mapsu, a za potrebe izgradnje New Yorka u Marvel’s Spidermanu 2, ganjao je i entuzijaste arhitekture na Redditu. Premda je New York građen u brojnim igrama, poput The Divisiona, GTA 4 i Assassin’s Creeda 3, kaže kako je Spider-Man s tim gradom povezan ipak na nekoj osobnijoj razini, pa čitavi tim osjeća potrebu modelirati grad kao što to nije napravila nijedna igra dosad.

I dok će, kažu, grad biti vjerno prenesen, jedan ikonski neboder ipak će izostati. To je Chryslerova zgrada, prisutna u prethodniku, ali ne i u Miles Morales ekspanziji, budući nisu uspjeli postići dogovor s novim vlasnicima, na što je internet loše reagirao. Premda će ta i možda još poneka zgrada izostati, Insomniac navodi kako će prizori biti detaljniji u smislu da ćete u dvojci moći zaviriti u urede i dnevne boravke brojnih nebodera.

Tri nova screenshota pogledajte ispod, a više New Yorka vidjet ćemo 20. 10. za kada je Marvel’s Spider-Man 2 zakazan za PS5.

Igra

Povezano