Vijesti

Marvel’s Spider-Man idući mjesec stiže na PC i izgleda bolje nego ikad

Jedna od najboljih igara 2018. te najprodavanija PlayStation ekskluziva prethodne generacije konzola idući mjesec stiže na PC, što će obilježiti čitav niz tehničkih nadogradnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što na PC stiže u remasteriranoj izvedbi (onoj za PS5), Insomniac i Nixxes (studio koji je vodio portanje na PC) obećavaju podršku za DLSS i DLAA, podršku za ultra-wide monitore uključujući i 21:9 te 32:9 omjere prikaza, otključani framerate i mogućnost editiranja grafičkih postavki.

Marvel’s Spider-Man za PC podržavat će tipkovnicu i klasične kontrolere, ali i DualSense kontrolere zajedno sa svim specifičnim mogućnostima poput haptičke vibracije te adaptivnih okidača.

Sony uvjerava kako im je želja da Spider-Mana na PC-ju igraju apsolutno svi, tako će za minimalne postavke biti dovoljna GTX 950 grafička kartica iz 2014. ili njezin AMD-ov ekvivalent, dok se za igranje u 4K i 60 FPS-a s maksimalnim Ray Tracingom preporuča RTX 3080 ili RX 6950 XT. Zanimljivo, kod svih zahtjeva osim minimalnih Sony preporuča i korištenje SSD-a.

Prednarudžbe za Marvel’s Spider-Man na PC-ju upravo su otvorene na Steamu i EGS-u, gdje ova još samo nekoliko tjedana PlayStation ekskluziva stiže 12. 8.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano