Vijesti

Messi i dalje prvi nogometaš svijeta, dok je CR7 izgubio svoje mjesto

EA je objavio ono što su Fifa Ultimate Team igrači ponajviše čekali (nisu mikrotransakcije), a to su ocjene najboljih igrača u igri. Već jako dugi niz godina na prvom mjestu se smjenjuju Messi ili Ronaldo, odnosno Ronaldo ili Messi. Ove godine je priča ipak malo drugačija. Čovjek koji je u svom povratničkom debiju za Manchester United zabio dva gola pao je na 3. mjesto najboljih svjetskih igrača prema EA-u. Tko je onda drugi? Jedan jedini – Robert Lewandowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi tako ima ukupnu ocjenu od 93, Lewandowski je na 92, a Cristiano Ronaldo je na 91. U prvih 5 igrača su još De Bruyne i Mbappe koji imaju također ocjenu 91, ali imaju nešto slabije pojedinačne statistike.

Još uvijek ne znamo tko je naš najbolje rangirani igrač, ali u prvih 22 nema niti jednog igrača s područja Balkana i okolice. Vjerujemo da je Modrić tu negdje najbliži najboljima, ali pričekat ćemo još dan-dva za potvrdu.

Svakako nama najzanimljivija vijest do sada je ubacivanje Hajduka u FIFA-u 22.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano