Vijesti

Metal Gear Solid remake je stvaran i bit će uskoro otkriven, kažu glasine

Remake Metal Gear Solida je stvaran, događa se i mogao bi biti otkriven na The Game Awards prezentaciji, piše urednik španjolskog Areajugonesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već godinama se šuška o tome da na Metal Gear Solid remakeu radi Sony, odnosno njegov Bluepoint studio specijaliziran za remakeove. Potvrde su stizale iz provjerenih i manje provjerenih izvora, pritom ne znamo kakav je zapravo Areajugones, ali radi se o siteu koji je nekoliko puta izlazio s kasnije točnim PlayStation informacijama, poput nadolazećih PS+igara ili novih kontrolera.

Španjolski urednik kaže da mu je taj isti izvor potvrdio MGS remake kao PS5 ekskluzivu, najavio jako skoro službeno otkrivanje, a znate li što je jako skoro te ima tendenciju otkrivati nove velike hitove? The Game Awards ceremonija.

“Izvor mi je samo rekao da je projekt stvaran i neće trebati dugo da se pojavi”, sve je što je mogao otkriti Aureajugones. Mislite li da će MGS remake projekt zaista biti prikazan u noći sa srijede na četvrtak?

Podsjećamo, ranije ove godine o Metal Gear Solid remasterima/remakeovima javljao je inače pouzdani leaker Dusk Golem. U razvoju su remasteri za Metal Gear Solid 1, 2 i 3 koje Konami planira izdati na svim platformama, tvrdi Plan je svaki od njih ponuditi kao zasebno izdanje, ili unutar kolekcije uz Metal Gear 1 i 2 kao bonus naslove.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano