Vijesti

U pripremi su Metal Gear Solid 1, 2 i 3 remasteri, tvrdi pouzdani insajder

Zbog autorskih prava na glazbu i neke od video klipova korištenih u Metal Gear Solid 2 i 3, oni još uvijek izbivaju s digitalnih trgovina. Ne spominjući konkretan datum, Konami je nedavno najavio njihov veliki povratak, a ako je vjerovati inače pouzdanom insajderu, uskrsnuće bi moglo uslijediti u formi remastera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Insajder Dusk Golem na Reseteri se nadovezao na vijest da će Konami otkriti nastavak “omiljenog serijala diljem svijeta”, a zatim otkrio nešto što neće nužno biti predstavljeno sredinom rujna na TGS-u, ali u što je “100% uvjeren”.

U razvoju su remasteri za Metal Gear Solid 1, 2 i 3 koje Konami planira izdati na svim platformama, tvrdi Dusk Golem. Plan je svaki od njih ponuditi kao zasebno izdanje, ili unutar kolekcije uz Metal Gear 1 i 2 kao bonus naslove.

Golem kaže kako je potvrdu Metal Gear Solid remastera dobio iz nekoliko različitih izvora. A mi mu nemamo razloga ne vjerovati, budući da se dosad u više navrata pokazao pouzdanim po pitanju japanskih izdavača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano