VijestiZanimljivosti

Microsoft preporučio igraču da kupi PlayStation 5

Microsoft i Xbox na društvenim mrežama često imaju pristup koji je toliko sladunjav da često zvuči neiskreno, a samim time i odbojno. Međutim, danas pršte iskrene simpatije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan igrač, koji je očito Xbox gamer već godinama, Xbox profilu na Twitteru napisao je kako mu je žao što neće kupiti novi Xbox. Kako kaže, voli Xbox i dosad je uvijek bio zadovoljan, ali svi prijatelji su na PlayStationu. Stoga se ovog puta odlučio kupiti PS5.

Umjesto da ga ignorira ili čak pokuša odgovoriti od transfera, PR ekipa iz Xboxa poručila mu je da im se “PS5 čini kao odlična next-gen konzola”, a prelazak na PS5 procijenili su kao najbolju odluku u datoj situaciji.

Sada znamo kako se osjećaju kolege iz Indexove narančaste rubrike. Nije jednostavno biti “Twitter novinar”, a dok se u subotnje veče propitkujemo gdje smo pogriješili u životu, ipak nam je malo lakše kad vidimo toliko pozitive unutar oba tabora na Twitter komentarima. Lijepo je biti gamer.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano