Vijesti

Miles Morales ove jeseni stiže na PC s podrškom za DLSS 3.0

Nakon što je predstavila RTX40 generaciju grafičkih kartica te RTX 4090 i 4080, Nvidija je demonstrirala podršku za DLSS 3.0 u Marvel’s Spider-Man Remasteredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deep Learning Super Sampling u svojoj trećoj verziji ekskluzivan je za RTX40 grafičke kartice. Zahvaljujući većem broju Tensor jezgri na novim grafičkama DLSS 3 umjetna inteligencija je u realnom vremenu sposobna za 4 puta bolje rezultate izvođenja i to uz Ray Tracing. A to se sasvim dobro vidi u ovog ljeta na PC-ju izdanom Spider-Man Remasteredu koji je jedan od 35 najavljenih naslova s podrškom za novi DLSS.

S uključenim DLSS 3 Spider-Man će se izvoditi otprilike dvostruko bolje nego dosad uz prosječnih 200-ak FPS-a na RTX 4080 grafičkoj kartici. A isto će biti i s Miles Morales ekspanzijom koja je službeno potvrđena za jesen ove godine.

Potvrdio ju je Nixxes, Sonyjev studio koji predvodi razvoj PC porta. “Ove jeseni!!!”, Nixxes je na Twitteru odgovorio na upit kad će Miles Morales doći na PC.

Inače, Marvel’s Spider-Man Remastered je na PC-ju najuspješniji PC naslov dosad. Osim po savršenim ocjenama korisnika (Overwhelmingly Positive), analitičari predviđaju da se nijedan PS naslov nije prodao u količini koju je ostvario Spider-Man. Što ni ne čudi, jer Spider-Man je i na PS4 dan danas najprodavanija PlayStation ekskluziva.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano