Vijesti

Minecraft: Dungeons će biti ogroman hit i to već svi znamo, otpor je uzaludan! Stvarno je!

Da, znamo. Realno, igraći svijet, a posebno malo mlađi gameri obožavaju igrati Minecraft. Kad su Mojang i Microsoft najavili Minecraft Dungeons, zapalili su čitavu Minecraft zajednicu do nikad viđenih temperatura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludnica Minecrafta iz godine u godine je sve veća, a upravo igra opet doživljava novi procvat jer gotovo svi veliki svjetski streameri i influenceri igraju i streamaju normalni Minecraft koji je najprodavanija igra svih vremena.

Minecraft Dungeons je akcijski RPG koji neodoljivo podsjeća na Torchlight ili Diablo u Minecraft svijetu. Igra izlazi u drugoj polovici iduće godine na gotovo sve moguće platforme – Xbox One, PC, Switch i PS4, a vjerujemo da će nekad pronaći put do mobitela i next-gen platformi.

Na Gamescomu, Microsoft i Mojang su odlučili donijeti gameplay demo, pa ako vas zanima ova igra, pogledajte hrpu gameplay materijala sa sajma.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano