Vijesti

Monark je novi uradak veterana Shin Megami Tensei serijala

Odnosno da se ispravim, veterana koji više ne rade na tom serijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah na prvi pogled, Monark jako podsjeća na Shin Megami Tensei igre. S obzirom da su na igri radili veterani tog serijala, nije nikakvo iznenađenje. No što je točno Monark? JRPG? Upravo to, japanski RPG sa turn-based free command system borbama, što god im to značilo. Glavni protagonist će biti (opet) srednjoškolac koji će istraživati paranormalne aktivnosti u svojoj školi. Priča će se granati u nekoliko smjerova, no igrač će moći preskakati iz jednog smjera u drugi proizvoljno. Nesmijemo zaboraviti napomenuti da će Monark imati nekoliko različitih završetaka, što je već klasika za ovakve JRPG-ove.

Spomenuo sam da su na igri radili veterani SMT serijala pa da ih nabrojim:

  • Tsukasa Masuko – pozadinska glazba
  • so-bin – dizajn likova
  • Fuyuki Hayashi i Mitsuhiro Hoshino – planiranje i produkcija
  • Fuyuki Hayashi i Ryutaro Ito – scenarij
  • Kazunari Suzuki i Aya Nishitani – supervizija scenarija

Predstavljanje odnosno otkrivanje igre će biti na službenoj stranici igre za manje od 24 sata pa možete sutra negdje u ovo vrijeme baciti oko.

Monark izlazi 14. listopada u Japanu za Nintendo Switch, PlayStation 4 te PlayStation 5, no ostaje mogućnost i istovremenog izlaska i na zapadu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano