Vijesti

Monster Hunter Rise dobit će novi demo ovog tjedna s novim velikim monsterom

Krajem veljače ugasio se prvi demo za Monster Hunter Rise. Naš @foggy snimio je svoje prve dojmove, impresioniran je izvedbom na Switchu, a za pravo komentirati daje mu preko 600 sati igranja Monster Hunter Worlda. Ovih dana stiže novi, ali malo bogatiji demo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od četvrtka 11. 3. novi demo imat će sve što je imao i prethodnik. Dakle, prva 4 questa, 14 oružja, online multiplayer, a novost je novi, peti quest imena Slay Magnamalo. Priopćeno je to na novom Monster Hunter digital eventu na kojem je Munster Hunter Stories 2 dobio novi prikaz i datum izlaska.

Magnamalo je novi zmajoliki monster s oštricama umjesto podlaktica i repa, riga vatru i strašno je brz te bi kao takav trebao predstaviti prvi pravi izazov u Munster Hunter Riseu.

Onaj tko odigra demo dobit će besplatne iteme u cjeloj igri kada ona izađe. Great Potions, Energy Drigns, Mega Armorskins, Mega Demondrugs i Pitfall zamke bit će vaše od 26. 3. kada izlazi Monster Hunter Rise, a jedini uvjet je da ne obrišete demo sve do izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano