Vijesti

Monster Hunter Rise stiže na PlayStation i Xbox početkom 2023

AŽURIRANJE 2. 12.: Monster Hunter Rise je potvrđen za PS5/PS4 te XONE/S/X za 20. 1. iduće godine. Bit će dostupan od prvog dana svim Game Pass pretplatnicima, a svi ostali igrat će ga po cijeni od 40 eura. Sunbreak ekspanzija uslijedit će negdje kasnije na proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STARA VIJEST: Monster Hunter World kao ultimativno Monster Hunter iskustvo osvojilo je fanove franšize i fanove akcijskih RPG-a u svitanje prethodne generacije. To je na Switchu, a potom i na PC-ju nastavio raditi Monster Hunter Rise, a kako se čini, uskoro stiže i na ostale konzole.

Tvrdi to leaker Tom Henderson na Insider Gamingu. Najava je navodno zakazana za The Game Awards prezentaciju, a Henderson već sada kaže da je datum izlaska 20. 1. iduće godine, konzole su PS4 i PS5, te Xbox One i XSX/S, a Game Pass pretplatnici će Rise igrati od prvog dana bez dodatnog plaćanja.

Ekspanzija Sunbreak planira se negdje kasnije iduće godine, najvjerojatnije na proljeće. I bazna igra i ekspanzija bit će portovi u 4K i 60 FPS-a s 3D zvukom na PS5 i XSX, koristit će i ostale prednosti nove generacije konzola, a sve to bit će dovoljno da se podeblja ionako masivnih 11 milijuna dosad prodanih primjeraka Risea te preko 4 milijuna za Sunbreak ekspanziju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano