Vijesti

Monster Hunter Rise stiže na PC u siječnju, a u Sunbreak ekspanziju vraćaju se stari monsteri

Veliki Monster Hunter hit s Nintendo Switcha početkom 2022. stiže na PC i to sa svim mogućnostma i nadogradnjama kakve biste očekivali od jedne PC igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Switcha kojem hardverski resursi ne dopuštaju nešto više od mutne grafike i relativno lošeg izvođenja, PC port stiže s podrškom za 4K rezoluciju, s detaljnijim teksturama i podrškom za ultra-wide ekrane.

12. 1. 2022. MHR na PC stiže sa svim dosadašnjim nadogradnjama, a u lipnju će zajedno s verzijom za Nintendo Switch dobiti i Sunbreak ekspanziju. Demo za PC bit će dostupan na Steamu već od 13. 10.

Na noćašnjem Monster Hunter Spotlightu Capcom se raspričao o Sunbreaku. Malzen je novi elder dragon, prikazana je nova lokacija u ruševinama dvorca, a iz Monster Huntera 2 vraća se Shogun Ceanataur, a to su i jedina dva monstera spomenuta dosad u kontekstu Sunbreaka. Ali računajte na to da će Sunbreak donijeti još reuniona.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano