Vijesti

Mortal Kombat 1 Kollector’s izdanje donosi 42cm visoku skulpturu Liu Kanga

Postoje igre, a onda postoje i igre koje mogu pustiti u prodaju skupo kolekcionarsko izdanje bez prikazane sekunde gameplaya. Jedna od takvih igara je jučer najavljeni Mortal Kombat 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvanaesti Mortal Kombat po redu, broj 1 u naslov je stavio s obzirom da se radi o svojevrsnom rebootu serijala, što su fanovi, sudeći po prvim reakcijama, sjajno prihvatili. A sjajno su prihvatili i Kollector’s Edition za kojeg prednarudžbe globalno kreću danas u 19 sati.

Preporučena cijena iznosi 250 eura, a uključuje raniji pristup igri, 1250 Dragon Krystalsa (in-game valuta) te pet novih Kameo fightera (više o Kameo sistemu igranja pisali smo jučer u najavi) što nasljeđuje iz Premium izdanja (110€), a ekskluzivno u fizičkom Kollector’su dobit ćete još 42cm visoku skulpturu Liu Kanga, tri ekskluzivna umjetnička printa, metalnu kutiju te dodatnih 1450 Dragon kristala.

Sav sadržaj MK1 Kollector’s izdanja.

Prednarudžbom bilo kojeg izdanja igre dobit ćete pristup beti na PS5 i XSX/S u kolovozu ove godine te eksluzivan pristup Shang Tsungu. Prve detalje i CGI trailer možete pogledati ovdje, a prvi pravi gameplay prikaz očekujemo u srijedu 24. 5. na velikoj PlayStation Showcase prezentaciji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano