Vijesti

Novi trailer za Mortal Kombat 1 najluđi je dosad

Ed Boon obećao je dosad najluđi prikaz za Mortal Kombat 1. Ne znamo je li najluđi, ali ovo što smo vidjeli noćas na Gamescomu definitivno spada u taj red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno kada vidite povratnicu, kraljicu Sindel, koja u borbi koristi kosu. Što onda reći kada s tom istom kosom uslijedi i fatality, koji se kao takav vraća u serijal. Ludo. Ludom se doima i sjekira generala Shaoa, a što najluđi je kraj, kada mu Sindel iščupa lubanju zajedno s kralježnicom. “Tko je tvoja kraljica?” Brutalno.

NetherRealm je pokazao i Motara te Shujinka kao nove Kameo fightere te još ranije potvrđenog Raidena. Broj Kameo fightera tako se popeo na 15, a klasičnih fightera s punim tretmanom izbrojali smo 19. Glavni borci su Ashrah, Baraka, Geras, Havik, Johnny Cage, Kenshi, Kitana, Kung Lao, Li Mei, Liu Kang, Mileena, Raiden, Rain, Reptile, Scorpion, Shang Tsung, Smoke, Sub-Zero i Tanya, a kameo borci su Cyrax, Darrius, Frost, Goro, Jax, Kano, Kung Lao, Motaro, Sareena, Scorpion, Sektor, Sonya, Shujinko, Stryker i Sub-Zero.

Mortal Kombat 1 izlazi na PC, PS5, XSX/S i Switch 19. 9.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano