Vijesti

Motorfest je navodno ime novog The Crewa. Jurnjava se seli na Havaje

U nekoliko smo navrata pisali o The Crew Orlando projektu koji je, prema glasinama, započeo kao ekspanzija za The Crew 2, a zatim postao zasebna igra na nekom od havajskih otoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O novom The Crew naslovu priča se u kontekstu Forze Horizona, koja je s posljednja dva nastavka pokazala da itekako ima mjesta za arkadne jurilice te je pritom pokazala kako se to radi. Tako bi i novi The Crew trebao imati više fokus na zabavu i automobile, a manje na golemi, većinom isprazni prostor između dva oceana. Horizon kao uzor Ubisoftovoj jurilici nikako ne može biti loše.

Ako je suditi po slici koju je iskopao dataminer ScriptLeaksR6, ime novog The Crewa bit će Motorfest. Legitimitet slici pruža činjenica da je ona do trenutka pisanja ovog teksta uklonjena s interneta na zahtjev nositelja autorskih prava.

Ako je za vjerovati insajderima, izlazak The Crew Motorfesta planira se u rujnu ove godine. Dakle, u narednim tjednima i mjesecima možemo očekivati prve prikaze te snažan marketing za igru koja će, očito je, uz Assassin’s Creed Mirage nositi Ubisoft u godini ispred nas.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano