Vijesti

MultiVersus je novi globalni veliki hit, igraju ga milijuni igrača, a prva sezona izlazi idući tjedan

Iako još uvijek nije ni izašao iz bete, MultiVersus tabačina kultnih Warner Brosovih likova premašila je brojku od 10 milijuna igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriva to stranica tracker.gg koja navodi ukupan broj igrača od njih 10,5 milijuna. Impresivno za naslov koji je otvorenoj beti izašao tek 19. 7., a dok su stranice poput ove, koje podatke generiraju sa Steama, većinom točne, još uvijek čekamo službenu potvrdu jubileja.

Izgleda da je igračima sjelo igranje s likovima poput Zekoslava Mrkve, Arye Stark, Batmana i drugim herojima Warnerovih franšiza, što je formula koju je već uspješno razradio Nintendov Smash Bros, a koja se još jednom ispostavila točnom.

Dakle, MultiVersus je novi globalni hit s perspektivom da to i ostane u narednim mjesecima. Tomu u prilog ide prva sezona zakazana za 17. 8. Prvi pravi Battle Pass donosi 50 tierova nagrada za 950 Gleamiuma (otprilike 10 eura), a novi likovi poput Ricka i Mortyja neće biti zaključani iza paywalla.

Igrate li ga?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra