Vijesti

Otvorena beta za MultiVersus kreće do kraja mjeseca

Warner Bros trailerom je najavio početak otvorenog beta testiranja za sve igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

F2P tabačina Warner Bros i DC likova u otvorenoj beti imat će 8 različitih mapa, uključujući i Batmanom Batcave te Haunted Mansion Scbooby-Dooa, te sve najpopularnije načine igranja. 2 protiv 2, 1 protiv 1, pa mod za 4 igrača koji igraju svaki za sebe te custom online lobbyje, a svi oni bit će dostupni lokalno i online.

Novi trailer po prvi put prikazao je Iron Gianta, koji će se pridružiti dosad otkrivenim fighterima. A to su Batman, Superman, Wonder Woman i Harley Quinn iz DC-a. Iz Warnerovih IP-ova to su Shaggy i Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny i Tazu (Looney Tunes), Arya Stark (Game of Thrones), Tom & Jerry (Tom and Jerry), Jake the Dog i Finn the Human (Adventure Time), Steven Univers i Garnet (Steven Universe) te Reindog.

Za sve oni koji su dosad sudjelovali u nekom od testiranja, beta kreće u utorak 19. 7., a zatim se otvara apsolutno svima 26. 7. na PS4/5, XSX/S/ONE i PC-ju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra