Vijesti

Na krilima Barbie, roza i svjetlucava Nicki Minaj stiže u Call of Duty

Uoči konačnog spajanja Microsofta i Activisiona, nastavlja se sveopća šundizacija Call of Dutyja. Krenulo je s Messijem, Pogbom i Neymarom, nastavilo se sa Stalloneom i Bruce Willisom. Sada se vraća omiljeni travar, a premijeru će imati omiljena holivudska plastična guza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snoop Dogg je veteran Call of Dutyja, a povodom proslave 50 godina hip hopa, u Modern Warfareu 2 i Warzoneu 2 pridružit će mu se kao operatori reper 21 Savage i Nicki Minaj. Povodom velike godišnjice, svi koji se ulogiraju u igru/igre dobit će besplatne hip hop War Trackse. Ima ih 4 i svaka 4 dana dijelit će se nova glazba.

Peta sezona Modern Warfarea 2 i Warzonea 2 kreće u srijedu 2. 8. Od prvog dana bit će dostupan Snoop Dogg, Nicki Minaj stiže sredinom sezone kao prva operatorica s vlastitim imenom i prezimenom, a negdje u istom periodu izlazi i 21 Savage. Sva tri operatora moći ćete kupiti tokom trajanja sezone, cijene još nisu potvrđene, ali poučeni iskustvom, bit će oko 2.400 CoD bodova što je otprilike 20 eura.

Kalendar sadržaja za petu sezonu.

No vratimo se Minaj, kao najkontroverznijoj novoj operatorici. Sva u bliještećoj rozoj boji, na bojištu će se isticati kao i u pravom životu. Sve se sjaji, a posebno oružje, pa Nicki ne vidimo kao omiljeni izbor među zagriženijim igračima.

Svi pričaju i pričat će o kraljici hip hopa, ali peta sezona donijet će i četiri nove mape, tri nova igrača moda, te nove skinove, oružja i vozila.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano