Vijesti

Na remakeu The Last of Usa radi direktor propalog Marvel’s Avengersa

Shaun Escayg Naughty Dogovo je dijete. Svoj debi kao kreativni direktor odradio je u The Lost Legacy spin-offu Uncharteda, a zatim se otisnuo u Crystal Dynamics gdje također kao kreativni direktor na Marvel’s Avengersima nije uspio ostvariti sličan uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dapače, Marvel’s Avengers donio je Square Enix u dugove, a sve je kulminiralo velikom prodajom studija investicijskom fondu iz Švedske. Shaun Escayg je napustio Crystal Dynamics prije totalnog raspada, u travnju prošle godine, a sada je otkriveno kako se vratio nadgledati razvoj danas otkrivenog The Last of Us Remakea.

“Jako sam ponosan na svoj tim i posao koji su napravili dosad s remakeom The Last of Usa”, otkrio je na Twitteru da je baš on kreativni direktor. Originalni The Last of Us bila je prva igra uopće na kojoj je radio. Escayg asistira Matthewu Gallantu, veteranu Naughty Doga koji je u prethodnim igrama služio kao dizajner, a sada je također direktor.

Gdje je u svemu tome Neil Druckmann? On sa svojim timom radi na vlastitom projektu, njemu se posvetio nakon lansiranja TLoU Part II. Čini se da su bili istiniti navodi kako Naughty Dog sada broji nekoliko aktivnih razvojnih timova. Jedan radi na remakeu originala, drugi na zasebnoj TLoU multiplayer igri, a treći na tajnovitom velikom projektu.

The Last of Us Part 1 na PS5 stiže 2. 9. ove godine, a nekad kasnije i na PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano