Vijesti

Naughty Dog je otkrio više o The Last of Us multiplayer projektu: “Velik je poput bilo koje druge naše igre, na neki način čak i veći”

Neil Druckmann djelovao je razočarano na pozornici Summer Game Festa. Neplanirano je procurio prikaz remakea originalnog The Last of Usa, ali to ga nije spriječilo da progovori o zasebnoj multiplayer The Last of Us igri za koju kaže da izlazi u 2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije nekoliko godina krenuli smo od multiplayer moda za The Last of Us 2, ali zatim je apetit tima narastao i nastala je nova igra”, prepričava Druckmann. “Igra je velika, velika je poput svake druge SP igre koju smo dosad napravili, na neki način čak i veća”, tvrdi. “Ima priču, način na koji je pričamo je unikatan. Ima potpuno novu postavu likova, a radnja se odvija u novom dijelu SAD-a.”

Druckmann je podijelio koncept art sliku koja donekle otkriva kako će ovaj multiplayer projekt izgledati. Dvoje likova stoje nad porušenim apokaliptičnim gradom, a “fanovi će prepoznati koji grad je u pitanju”.

Za potrebe ovog “ekstremno ambicioznog poduhvata” Naughty Dog značajno povećava vlastite resurse. “Želimo izgraditi cjelovitu, samostalnu igru s masivnim svijetom na način koji bi fanovi i očekivali od The Last of Usa i Naughty Doga”, dodatno je Naughty Dog otkrio na službenom blogu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano