Vijesti

Na Game Pass danas dolazi survival horor kojeg svi hvale te simulator interneta iz 90-ih

Događaj godine današnji je izlazak Diabla 4 u standardnom izdanju, međutim, ako vas ne privlači šamaranje demona, Game Pass ima dva divlja naslova za vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Game Pass lipanj otvara s novom Amnesiom. Survival horor Amnesia: The Bunker izlazi upravo danas i kako ukazuju prve ocjene, bit će jako dobar predstavnik žanra. Recenzentima se posebno svidjelo to što ništa u ovoj igri nije skriptirano, što otvara puno kreativne slobode, više nego u standardnim survival hororima.

Pritom sve pršti od atmosfere i Frictional Games se još jednom iskazao. Tako da, ako volite ovakav tip igara, isplati se pretplatiti barem na jedan mjesec. Amnesia: The Bunker na Game Pass stiže danas u 21 sat.

Drugi Game Pass naslov danas je Hypnospace Outlaw i nešto je najposebnije što ćete zaigrati u posljednje vrijeme. Naime, igrate u ulozi moderatora interneta kakav je bio u 90-ima. Lovit ćete pirate, blokirati ilegalne stranice te djelovati prema prijavama s emaila, samo se pazite da ne pokupite virus. Na Steamu ovaj naslov ima maksimalne ocjene od strane igrača.

Igra